Ohjaajat ja johtokunta

Liisa Hietaoja (pj.)

Spinning ja Pumppi

Tässä olen minä, Liisa. Terkkuja Nakkilan liikuntakeskuksen yläsalista, jossa vietän usein aikaani. Jalassa mulla on spinning-kengät, koska ohjaan sitä paljon.🚴🏻‍♀️Sopii ihan kaikille, kannattaa kokeilla! Varastosta kaivetaan välineet mm. pumppitunnille keskiviikkoisin. Käsipainojen, levytangon, steppilaudan ja hyvän musiikin kanssa saadaan hyvä lihaskuntotreeni aikaan.💪🏽Aika tiukka setti, mutta kokeilemisen arvoinen!😊 Olen ohjannut aikuisille ja lapsille erilaisia tunteja jo 20 vuotta, koulutusta jos jonkinlaista tanssillisesta tunnista toiminnalliseen treeniin ym. Luokanopettajaopinnoissa opiskelin sivuaineena liikuntaa, jotain oppeja tuli sieltäkin.👍🏽Paljon apua ohjaamiseen antaa musikaalisuuteni.🎶🎼Päätyöni on perusopetuksen rehtori. Toimin myös seurassamme puheenjohtajana, joten toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi tunneille. Ohjaajat meillä ovat mahtavia ja tuntivalikoima laaja.😊Hyvässä seurassa on ilo liikkua!🌟🤸🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🤼‍♀️ Jaana Pelkonen (siht.)

Lavis, Bodyharmony, Spinning

Olen Kokemäeltä kotoisin ja kulkeutunut Säkylän ja Nakkilan kautta Harjavaltaan, jossa teen myös päivätyöni Suurteollisuuspuistossa. Ohjaajana aloitin keväällä 2007 Hydrobic- ja vesijumppaohjaajana Nakkilassa, mutta erilaisilla jumppatunneilla olen käynyt jo vuodesta 1993. 

Kouluttauduin Lavis-ohjaajaksi syksyllä 2015 ja samalla kiinnostus tanssiin lisääntyi ja aloitin lavatanssiharrastuksen sekä kouluttauduin seuraavana keväänä Stol:in tanssiohjaajaksi ja myöhemmin myös Tanssiksi-ohjaajaksi sekä Latinohips-ohjaajaksi. 

Laviksen koreot olen pyrkinyt pitämään helppoina ja sen vuoksi tunti sopii kaikille tanssitaitoon katsomatta. Bodyharmonyssä keskitytään venyttelyyn, keskivartalolihasten hallintaan ja tasapainoon. Tunti on aina hypytön tunti. Spinningiä ohjaan satunnaisesti, lisäksi tuuraan muita ohjaajia.

Tunneillani tärkein asia on musiikki ja sen myötä saadaan iloinen ja tehokas tunti. 

Tiia Laine

Tanssitabata, RVP, Spinning

Heippa!

Mä oon Tiia, päälle 30-vuotias harjavaltalainen. Oon ohjannut liikuntaa jo yli 14 vuoden ajan Satakunnassa sekä Keski-Suomessa. 

Nakkilan liikuntaseuralla olen ohjannut vuodesta 2013 ja toimin myös liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä Satakunnan alueella.  Tällä hetkellä ohjaan seuralla tanssitabataa ja RVP:tä. Mut löytää myös ohjailemasta Spinniä sekä tuurailemasta muillakin tunneilla. Oon saanut paljon positiivista palautetta mun energisestä, iloisesta ja kannustavasta ohjaustyylistä. Ja sellainen mä kyllä oon: Teletappi! Paras palaute on kuitenkin ollut se, että jopa "mä en tanssi"- tyypit ovat ihastuneet mun tunteihin. Joten oot sitten tanssivaa sorttia tai et niin tuu ihmeessä tutustumaan tanssitabataan. Tanssitabata on mun itseni kehittelemä konsepti, jota et muualta löydä 😉

Mari Jögiste

Spinning

Olen kahden pojan yrittäjä-äiti, kauneusalayrittäjänä toiminut Suomessa jo lähes 10 vuotta. Olen aina tykännyt liikkua, harrastanut erilaisia tanssilajeja ja aikuisena tykästyin kuntosaliharjoitteluun. Kun yrittäjän istumatyö rupesi rasittamaan kroppaa, eikä aika riittänyt jatkuvalla syötöllä käyntejä kuntosalilla, rupesin miettimään, miten voisin liittää työn ja harrastuksen. 2016 pääsin opiskelemaan Kisakallion urheiluopistoon ja suoritin liikunta-ammattitutkinnon.

Spinning-harrastuksen kautta tutustuin seuramme puheenjohtajaan Liisaan ja hänen kauttaan sain harjoittelupaikan Nakkilan Liikuntaseurasta. 

Täällä nyt ollaan - harrastus ja työ liitetty yrittäjyyteen liikuttamisen kautta :)

Elise Ramstadius

Body

Olen fysioterapeutti Nakkilasta. Ohjaan Body-tuntia ja sijaistan tarvittaessa muita ohjaajia. Ohjaamillani tunneilla tärkeitä asioita ovat rento ja menevä fiilis, mukaansa tempaava musiikki sekä iloiset jumppaajat. Tunnin pitää mielestäni olla tehokas, mutta säädeltävissä kaikille sopivaksi.

Sari Ketola

Sunnuntaitreeni

Olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta terveystieteiden maisteriksi pääaineena terveyskasvatus. Jumppaurani aloitin alle kouluikäisenä ja edelleen vapaa-aikani kuluu erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Olen ohjannut Nakkilan Naisvoimistelijoissa lasten kidmix ryhmää, stepaerobicia, Gymstick -tunteja, Steppiä, Bodyharmonya, Zumbaa ja pumppia, kahvakuulaa nykyään sunnuntaitreeni.  Tavoitteeni ohjaajana on tehdä helppoja, mutta kuitenkin haastavia ja vaihtelevia tunteja. Hyvän musiikin löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista tuntien suunnittelussa, yleensä suosin suomalaista. Parasta palautetta ohjaajalle on hymy. Liikunta ei saa olla liian vakavaa!

Virpi Luoma (johtokunnan jäsen)

HIIT

Hei! Olen Luoman Vippe Nakkilasta ja ohjaan tällä hetkellä Hiit-treeniä. Olen liikuntaan erikoistunut luokanope ja oma urheilutausta on vahvasti yleisurheilun kilpa- ja valmennuspuolella. Tosin laji kuin laji sujuu.

Hiit-treenit sopii ihan jokaiselle, nimeä ei kannata pelästyä! Treeneissä on hikitakuu ja usein vastuksena onkin oma kroppa. Olen kouluttautunut viime vuosina sekä toiminnallisen treenin että kahvakuula -ohjaajaksi, joten vivahteita niistä näkyy treeneissä.

Miia Anttila

Basic, johtokunnan jäsen

Olen Miia Anttila ja ohjaan maanantaisin Basic-tuntia. Tule rohkeasti kokeilemaan tuntia – treeneissä vuorotellaan lihaskuntoharjoitteita sekä aerobisia harjoitteita, joissa syke nousee takuulla!

Voit tehdä treenin oman päivän fiiliksen ja olon mukaan kehoasi kuunnellen, jokaiselle löytyy varmasti oma sopiva taso 😊


Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää!  Sen perustana ovat liikunta, ravinto, uni ja palautuminen.

Treenaaminen on iso osa elämääni, minut löytääkin usein kuntosalilta, juoksulenkiltä tai maantiepyörän selästä.

Juoksua olen harrastanut tavoitteellisesti parin vuoden ajan ja seuraava täyspitkä maraton on tänä vuonna edessä 😊

Ari Ojaniitty (johtokunnan jäsen)

Supertreeni

Moikka! Olen Ari Ojaniitty ja vedän Superteeniä Keskiviikkoisin juoksusuoralla klo 19 – 20. Olen kolmen aikuisen lapsen isä ja työskentelen Suomisella Nakkilassa Myyntiorganisaatiossa, joka vastaa Suomisen Euroopan tehtaista.

Urheilutaustaa minulla on jalkapallosta, mutta myös yleisurheilusta, hiihdosta ja monesta muusta lajista. Edellä mainituista löytyy kilpailutaustaa, joista jalkapallo valikoitui ykköslajiksi 14-vuotiaana.

Supertreeni nimi antaa vapauksia toteuttaa tunneilla monipuolista treeniä. Tunnin aluksi on aina lyhyt lämmittely. Varsinaisessa treenissä käytän välineitä ja kehonpainoa, sekä vaihtelen erilaisia treeni formaatteja. Saat varmasti hien pintaan, sykkeen nousemaan ja parannat voimatasoja, kestävyyttä, sekä hapenottokykyä tunneillani. Ohjaukseni antaa mahdollisuuden sinulle määritellä itse miten kovan tai helpon treenin haluat tehdä. Toki ennen treenin alkua kerron suosituksen, miten voimat tunnin sisällä kannattaa jakaa. Tunti päättyy rauhalliseen venyttely osuuteen.

Liikuntaseuran ohjaaja olen ollut vuodesta 2019.  Olen suorittanut Turussa Spartan Academyn toiminnallisen treenin (2021) ja kahvakuula (2023) ohjaaja koulutukset Antti Nurmen opastuksessa.

Terhi Ruohonen

Jooga

Moi! Olen Terhi Ruohonen, kahden lapsen äiti ja töissä talousalalla. Erilaista liikuntaa olen harrastanut lähes koko ikäni ajan. Joogan löysin v2018, kun kaipasin rauhallista vetristävää liikuntaa ja samalla lisätä itsetuntemustani. Joogaohjaajaksi valmistuin v.2021. Liikuntaseurassa ohjaamani jooga on lajiltaan hathajoogaa, joka on joogan perinteisin muoto. Tunnilla tehdään aluksi lyhyt mindfulness, tämän jälkeen tehdään erilaisia joogan perusliikkeitä rauhalliseen tahtiin sekä lopuksi rentoudutaan. Jooga sopii kaikille kun harjoitus tehdään omaa kehoa ja mieltä kuunnellen! Tehdään tästä vuodesta antoisa ja elinvoimainen! Tervetuloa joogaamaan ❤

Leena Henriksson (johtokunnan jäsen)

LIIT

Ohjaan Nakkilan Liikuntaseuran Liit- jumppaajia.

Liikunnan lisäksi harrastan mm. mökkeilyä, lukemista, käsitöitä, kuorolaulua ja vapaaehtoistyötä.

Liit-jumppa on tasapainoa ja lihaskuntoa vahvistavaa. Liikkeet voi tehdä ns. matalalla sykkeellä, mutta useimpia voi muunnella myös sykettä nostavammiksi.

Marko Nieminen

Kuntonyrkkeily

Olen ollut liikunnan, urheilun, kilpa- ja huippu-urheilun sekä erityisesti erityisliikunnan saralla vuodesta 1985 alkaen. Nyrkkeilyurani alkoi 1983, jolloin olin 12-vuotias. Menestystä tuli nopeasti ja pääsin jo nuorena arvokisoihin niin EM kuin MM-tasolla. Sain urani aikana hyvin menestystä niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Suurempia arvokisamitaleja ei tullut, mutta sain paljon kiertää maailmaa ja otella huippunyrkkeilijöiden kanssa. Liikunta, urheilu, kilpa- ja huippu-urheilu on ollut yksi tärkeä osa elämässäni ja olen saanut siltä paljon. Nakkilan Liikuntaseurassa olen ohjannut kuntonyrkkeilyä jo useamman vuoden ajan.

Johanna Teinilä (johtokunnan jäsen)

Liikkari

Olen nakkilainen, liikunnasta nauttiva varhaiskasvatuksen opettaja.

Olen ohjannut lasten liikuntaa jo useamman vuoden ja tällä hetkellä ohjaan liikkaria. 

Liikkarissa liikutaan erilaisten pihapelien ja ulkoliikuntalajien merkeissä. Myös lasten toiveet otetaan huomioon.

Liikkarissa ja lasten liikuttamisessa pidän tärkeänä liikunnan iloa ja riemua, ulkoilua sekä iloisia kohtaamisia! 

Itselleni liikunta on ollut tärkeä osa elämääni jo pitkään. Siitä saa hyvän olon sekä energiaa arkeen. Olen vuosien saatossa harrastanut eri lajeja. Tällä hetkellä käyn  ahkerasti salilla sekä nautin eri ulkoliikuntalajeista.

Amanda Kaija

Satujumppa ja Liikkari

Heippa! Olen Ama Nakkilasta, töissä olen Harjavallassa päiväkodissa.

Lasten jumppia olen ohjannut jo monta vuotta. Ohjaan liikkaria Johannan kanssa vaihdellen ja prinsessajumppaa. Prinsessajumppa muuttuu nyt satujumpaksi, kun saadaan pojat meidän joukkoon. 


Satujumpassa jatketaan vanhaan malliin: alussa on kannustuspiiri ja maa-meri-laiva ja lopuksi on hep-leikki🙂, keskitunti vaihtelee enemmän.


Liikkarissa liikutaan ulkona ja kysellään lasten toiveita. Pelataan perus ulkopelejä ja kokeillaan erilajeja.

Anniina Ojanen (johtokunnan jäsen)

Taaperojumppa

HEIPAT!

“Kivaa oli mulla

Hiki taisi tulla

Kiitokseksi vilkutan

Ensi kertaa odotan” (lopetus lorumme jumpassa)

Tässähän ne tärkeimmät ja parhaimmat jutut minun jumpistani.

Olen siis Anniina, Nakkilan liikuntaseuran lastenjumppien ohjaaja n. 10 vuoden ajalta. Muutamia joulumuorin aputytön tehtäviä on ollut ihanuus myös hoitaa😃

Jumppiini ovat  tervetulleita perheen pienimmät ilopillerit,  tuffat, taatat, mamit, mummelit, äidit ja isit sekä kaikki, jotka nauttivat iloisesta, hassusta ja aina erilaisesta tekemisestä lapsen kanssa yhdessä ja häntä kannustaen. Jaetaan liikunnan iloa eteenpäin. Hymyillään ja vilkutellaan kun tavataan...


Nelle Nurmi

Prinsessajumppa


Paula Lindholm (rahastonhoitaja)

Paula on toiminut rahastonhoitajana jo yli 30 vuotta.