Ohjaajat ja johtokunta

Liisa Hietaoja (pj.)

Spinning ja Pumppi

Hei sinä!

Liikunta on ollut osa elämääni jo pienestä pitäen. Lapsena voimistelin Loimaan naisvoimistelijoissa sekä harrastin viulun ja pianon soittoa, musiikkia eri muodoissa. Erikoistuin luokanopettajaopinnoissani liikuntaan ja musiikkiin.
 Yhdistin nämä kaksi rakastamaani asiaa ja ryhdyin ohjaamaan aikuisten ryhmäliikuntaa v.2002 Rauman Ladylinessa ja naisvoimisteilijoissa. Olen myös ohjannut perheliikuntaa ja lasten voimistelua, nykyään ohjaan pääasiassa aikuisten ryhmiä. Päätyöni on perusopetuksen rehtorin työ Harjavallassa. Pidän tärkeänä kaiken ikäisten liikunnassa Liikkumisen Iloa. Liikunta lisää psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia, mikä taas tukee positiivisen minäkuvan ja ajattelun kasvua. 

Toivon liikkumisen ilon välittyvän kaikille tunneillani kävijöille! :)

Ohjaan pumppi- ja spinning-tunteja sekä sijaistan muita.


Jaana Pelkonen (siht.)

Lavis, Bodyharmony, Spinning

Olen Kokemäeltä kotoisin ja asunut Säkylässä, Nakkilassa ja nykyään Harjavallassa, jossa teen myös päivätyöni Suurteollisuuspuistossa. Ohjaajana aloitin keväällä 2007 Hydrobic- ja vesijumppaohjaajana, mutta erilaisilla jumppatunneilla olen käynyt jo vuodesta -93. 

Nakkilan uimahallin mentyä käyttökieltoon kouluttauduin Lavis-ohjaajaksi v.2015 ja samalla kiinnostus tanssiin lisääntyi ja aloitin lavatanssiharrastuksen sekä kouluttauduin Stol:in tanssiohjaajaksi, Tanssiksi-ohjaajaksi sekä Latinohips-ohjaajaksi. 

Spinningin ohjaukset aloitin 2019, kun Nakkilan Liikuntakeskus valmistui. Lisäksi ohjaan vakituisesti Bodyharmony-tunteja ja tuuraan muita ohjaajia.

Laviksen koreot eivät ole vaikeita ja sen vuoksi se sopii kaikille tanssitaitoon katsomatta.

Tunneillani tärkein asia on musiikki ja sen myötä saadaan iloinen ja tehokas tunti. 

Tiia Laine

TanssiJam, Tanssitabata, Spinning

Heippa!

Mä oon Tiia, päälle 30-vuotias harjavaltalainen. Oon ohjannut liikuntaa jo yli 14 vuoden ajan Satakunnassa sekä Keski-Suomessa. 

Nakkilan liikuntaseuralla olen ohjannut vuodesta 2013 ja toimin myös liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä Satakunnan alueella.  Tällä hetkellä ohjaan seuralla lasten tanssiJam ryhmää sekä aikuisten tanssitabataa. Mut löytää myös ohjailemasta Spinniä sekä tuurailemasta muillakin tunneilla. Oon saanut paljon positiivista palautetta mun energisestä, iloisesta ja kannustavasta ohjaustyylistä. Ja sellainen mä kyllä oon: Teletappi! Paras palaute on kuitenkin ollut se, että jopa "mä en tanssi"- tyypit ovat ihastuneet mun tunteihin. Joten oot sitten tanssivaa sorttia tai et niin tuu ihmeessä tutustumaan tanssitabataan. Tanssitabata on mun itseni kehittelemä konsepti, jota et muualta löydä 😉

Mari Jögiste

Spinning, Perusjumppa

Olen kahden pojan yrittäjä-äiti, kauneusalayrittäjänä toiminut Suomessa jo lähes 10 vuotta. Olen aina tykännyt liikkua, harrastanut erilaisia tanssilajeja ja aikuisena tykästyin kuntosaliharjoitteluun. Kun yrittäjän istumatyö rupesi rasittamaan kroppaa, eikä aika riittänyt jatkuvalla syötöllä käyntejä kuntosalilla, rupesin miettimään, miten voisin liittää työn ja harrastuksen. 2016 pääsin opiskelemaan Kisakallion urheiluopistoon ja suoritin liikunta-ammattitutkinnon.

Spinning-harrastuksen kautta tutustuin seuramme puheenjohtajaan Liisaan ja hänen kauttaan sain harjoittelupaikan Nakkilan Liikuntaseurasta. 

Täällä nyt ollaan - harrastus ja työ liitetty yrittäjyyteen liikuttamisen kautta :)

Krista Raatikainen

Spinning

Olen iloinen ja lähes kaikkiruokainen liikunnanharrastaja.

Olen ohjannut Spinning-, kahvakuula ja lihaskuntotunteja useamman vuoden ajan NKK:lla ja nyt tein paluun ohjaajaksi Nakkilan Liikuntaseurassa.

Yritän ohjata tuntini positiivisella kannustamisella. Tärkeintä ei ole tiukkapipoinen suorittaminen, vaan se, että jokaisella olisi kivaa ja jokainen lähtisi tunniltani hyvillä mielin ( ja ehkä hivenen hikisenäkin) kotiin.

Musiikki jota tunneillani käytän on pitkälti raskaampaa, mutta tunnit on koostetttu niin, että ne pystyy jokainen tekemään päivän fiiliksen mukaan joko kevyesti tai täysillä

Rock Rock 

Elise Ramstadius

BodyWorx

Olen fysioterapeutti Nakkilasta. Ohjaan BodyWorx-tuntia ja sijaistan tarvittaessa muita ohjaajia. Ohjaamillani tunneilla tärkeitä asioita ovat rento ja menevä fiilis, mukaansa tempaava musiikki sekä iloiset jumppaajat. Tunnin pitää mielestäni olla tehokas, mutta säädeltävissä kaikille sopivaksi.

Sari Ketola

Kahvakuula

Olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta terveystieteiden maisteriksi pääaineena terveyskasvatus. Jumppaurani aloitin alle kouluikäisenä ja edelleen vapaa-aikani kuluu erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Olen ohjannut Nakkilan Naisvoimistelijoissa lasten kidmix ryhmää, stepaerobicia, Gymstick -tunteja, Steppiä, Bodyharmonya, Zumbaa ja pumppia, nykyään kahvakuulaa.  Tavoitteeni ohjaajana on tehdä helppoja, mutta kuitenkin haastavia ja vaihtelevia tunteja. Hyvän musiikin löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista tuntien suunnittelussa, yleensä suosin suomalaista. Parasta palautetta ohjaajalle on hymy. Liikunta ei saa olla liian vakavaa!

Virpi Luoma

HIIT, johtokunnan jäsen

Olen Luoman Virpi (Vippe) ja ohjaan NLS:ssa tällä hetkellä hiit-treenejä. Ne ovat tehokkaita ja nopeita, sykettä nostattavia harjoituksia. 

Tykkään kovasta treenaamisesta, johtuen varmasti kilpaurheilutaustasta. Omat lajit ovat olleet yleisurheilu ja hiihto, mutta jo pienestä tytöstä lähtien myös jumppa ja voimistelu. Liikuntaseurassa onkin tullut ohjattua monenmoista ryhmäliikuntaa, niin lapsille kuin aikuisillekin.
Koulutukseltani olen liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Pidän haasteista ja yritänkin keksiä treeneistä erilaisia ja monipuolisia.

Joka treeneissä on hikitakuu!:)

Miia Anttila

Perusjumppa

Ari Ojaniitty

Supertreeni

Marko Nieminen

Kuntonyrkkeily

Heidi-Maria Vainio

Liikkari

Olen syntyperäinen nakkilalainen, mutta nuoruuteni olen kasvanut naapuripitäjässä Paneliassa. Vuonna 2008 muutin takaisin Nakkilaan ja nyt asustelen täällä yhdessä perheeni kanssa. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työskentelen luokanopettajana pääasiassa alkuopetuksen luokilla. Erilaisia lasten ryhmiä olen ohjannut jo opiskeluaikana. Kun omat poikani kasvoivat remujumppaikään, oli luonteva hypätä mukaan ohjaajatiimiin. Liikunta on tullut itselle tärkeäksi viimeisten vuosien aikana. Nuorempana harrastin tanssia, aikuisiällä lihaskunto ja kuntosali ovat tulleet itselle läheisiksi lajeiksi. 
Tunnillani keskitytään liikunnan riemuun ja yhteiseen mukavaan liikuntakokemukseen.

Amanda Kaija

Prinsessajumppa

Anniina Ojanen

Taaperojumppa, johtokunnan jäsen

Nelle Nurmi

PrinsessajumppaAntti-Matti Kivelä

Johtokunnan jäsen

Johanna Teinilä

Liikkari, Johtokunnan jäsen

Pasi Mäkelä

Johtokunnan jäsen


Paula Lindholm

Johtokunnan jäsen


Leena Henriksson

Johtokunnan jäsen