Entiset ohjaajat

Miia Anttila

Pumppi (äitiyslomalla syksy 2013->)

 

Milka Soini

Kuntostartti (äitiyslomalla syksy 2014->)

Minna Selin

 

Perusjumppa (Milkan tuuraaja syksy 2014)

 

Satu-Lotta Rannisto

Tenavajumppa

 

Tiia Laine

 

Lasten ja nuorten tanssillinen liikunta

 

Janica Tiirikainen

Tenavajumppa

 

Sari Koskinen

Zumba

 

Riina Nurmi

Olen 16-vuotias ja ollut ohjaajana lasten jumpissa 3 vuotta.  Ensimmäisen vuoden toimin apuohjaajana  ja toisena vuotena varsinaisena ohjaajana. Olen käynyt kahdella ohjaajakoulutuskurssilla. Nyt aloitan kolmatta vuotta lasten ohjaajana. Itse olen jumpannut pienenä paljon ja vieläkin käyn aerobicissä. Minulla on kaksi veljeä, Eija-äiti ja Pekka-isä sekä kaksi koiraa, Sabine ja Ida.

Jatko-opiskelu edessä

Tarja Pohjonen

Ohjaan perhesählyä liikuntahallilla perjantai-iltaisin.  Jalkapallo kuuluu myös harrastuksiini. Minulle perhesählyn vetäminen on mielekästä, koska voin harrastaa sählyä yhdessä poikani, Rikun, kanssa.  Mielestäni on muutenkin tärkeätä, että saataisiin vanhemmat harrastamaan yhdessä lapsen kanssa.  Lisäksi rentouttava perhesählytunti on hyvä tapa aloittaa viikonlopun vietto!

Veera Iivarinen

Olen 15-vuotias. Aloitin jumppaamisen jo taaperona äidin apulaisena aikuinen-lapsi jumpassa.  Vanhetessani aloitin telinevoimistelun ja kävin sen ohella myös Naisvoimistelijoiden jumpissa. Nykyään käyn esimerkiksi aerobicissa. Ohjaamisen aloitin apuohjaajana kaksi vuotta
sitten. Sen jälkeen siirryin varsinaiseksi ohjaajaksi ystäväni kanssa 4-6-vuotiaiden lasten jumppaan. Olen käynyt kaksi ohjaajakoulutuskurssia.  Jumpan ohella harrastan juoksua, ratsastusta ja rullaluistelua kesäisin.

Jatko-opiskelu edessä.

Kirsi Koskinen

Olen ollut  toiminnassa mukana  kuusi  vuotta , josta kuntosaliohjaajana 1,5 vuotta .  Olen 42-vuotias ja vapaa-aikaani kuuluu olennaisena osana itseni liikuttaminen. Pidän kaikenlaisesta liikunnasta;  lenkkeilen,pyöräilen, käyn jumpilla sekä lavatansseissa mahdollisimman paljon . Monipuolinen liikunta on vastapainoa työelämälle. Mieli pysyy virkeänä ja näin keski-ikäisenä pitää huolehtia omasta kunnostaan entistä enemmän. Kivassa ryhmässä on mukava liikkua!

Kirsi lähti kohti uusia haasteita.

Sinikka Rahkola

Ohjaan seniorien jumppaa. Jumppatuntini koostuu lämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelystä. Tunneillani käytetään keppejä, kuminauhoja ja painoja tehostamaan liikkeitä. Toivon, että ryhmäläiseni saavat jumpasta lisää voimia tuleviin vuosiin. Nakkilan Naisvoimistelijat ja jumppa ovat kuuluneet osana elämääni koko aikuisiän.
Johtokuntatyötä olen tehnyt jo 20-vuoden ajan. Ohjaajakokemusta on tullut  kuntosalilla, aikuinen-lapsi ryhmässä, step-aerobicissä sekä naisten kuntojumpassa. Lisäksi olen
ahkerasti käynyt nauttimassa toisten ohjaajien tunneista. Olen saanut paljon hyviä ystäviä, kuntoni on pysynyt hyvänä ja mieli virkeänä! Suosittelen kaikille! 

Sinikka siirtyi kevät 2008 -kauden jälkeen ahkeraksi jumppaajaksi ja jätti Jaana Pelkoselle seniorijumpan ohjaamisen.  Tervetuloa kaikki seniorit jälleen mukaan!

 

Arja-Riitta Tebest

Seuramme pitkäaikainen pj muutti paikkakunnalta kesällä 2008. Arja-Riitta veti monenlaisia jumppatunteja (vesijumppa, miesten kuntojumppa, kuntojumppa ym.).

Nina Laine

Olen 8-luokkalainen Nina Laine. Minun lisäkseni perheeseeni kuuluu isä, äiti, 6 kk-ikäinen sisko ja 2 veljeä. Olen aktiivinen ja ulospäin suuntautunut liikunnan ohjaaja. Ryhmääni kuuluu 7-12 vuotiaita liikunnasta, leikeistä ja peleistä pitäviä lapsia.  Pyrin keksimään jokaiselle tunnil-
le monipuolista liikuntaa. Erilaiset hauskat pelit kuuluvat usein tunnin sisältöön. Reippaassa ryhmässämme on vielä tilaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. 

Niina siirtyi uusien haasteiden pariin kevät 2008 -kauden jälkeen.

 

Anni Järvistö

Olen 23-vuotias ja asun nykyisin Porissa. Nakkilasta muutin muutama vuosi sitten opiskelujen myötä.  Olen ammatiltani fysioterapeutti ja työskentelen tällä hetkellä Nakkilassa. Olen toiminut ohjaajana Nakkilan Naisvoimistelijoissa vuodesta 1999 alkaen eli reilut 7 vuotta.  Aloitin
ohjaamalla nuorten Mix-treeni ryhmää, jonka jälkeen jatkoin kuntosalilla ohjaajana muutaman vuoden. Tällä hetkellä ohjaan aerobic ja step-aerobic ryhmiä. Tunnit ovat molemmat hieman liikkuvampia ja hiki tulee taatusti. Ohjelmat pyrin pitämään kuitenkin melko yksinkertaisina
mutta aina tietenkin myös hieman pitää haastetta löytyä, jotta tekemisen mielekkyys säilyy.  Tunnit parantavat hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja kestävyys paranee. Kaikki siis mukaan kuntoa kohottamaan!

Annin Pilates -tunteja jäi kaipaamaan iso joukko jumpaajia kevät 2008 -kauden jälkeen.

Katariina Taipale

Bodyharmony ja miesten kuntojumppa torstaisin.

Katariina siirtyi muihin tehtäviin 2008 lokakuussa.

Sanna Soininen

Gymstick keskiviikkosin.  Sanna ohjasi viime kauden miesten kuntojumppaa, joten toivottavasti miehet käyvät myös keskiviikon gymstickissä.

Sanna keskittyy opiskeluun, mutta toivottavasti saamme hänet vielä ohjaajaryhmään mukaan.

Tarja Iivarinen

Jumppaharrastukseni alkoi jo ensimmäisellä luokalla Kristiinankaupungin Naisvoimistelijoissa. Muutettuamme Nakkilaan 1983 otin selvää liikuntatarjonnasta ja aloitin jumppaamisen Nakkilan Naisvoimistelijoissa. Vuonna 1988 lupauduin ja kouluttauduin kuntojumpan ohjaajaksi. Enkä ole katunut sitä päivääkään. Tällä hetkellä ohjaan vain yhtenä iltana viikossa.

Tarja pitää välivuotta, mutta toivottavasti näemme taas syksyllä.